Anne Franch damask.jpg
AnneFranch.jpg

Undervisning i
møbelpolstring

Lær at polstre dine egne møbler

Er du vild med at arbejde med håndværk, eller vil du bare gerne prøve at polstre dit eget møbel, eller måske vil du gerne lave din helt egen puff fra bunden?... så kan du komme med, når jeg igen vil afholde kurser i møbelpolstring.

Jeg bliver tit spurgt om jeg holder kurser i møbelpolstring. Og svaret er at det har jeg gjort tidligere og vil meget gerne igen. Jeg har dog ikke kundet de rette lokaler endnu. Så hvis du kender et sted hvor jeg kunne flytte ind, så giv mig meget gerne et prej.
 

Vil du gerne med på kursus, når jeg har fundet de rette lokaler, så kan du være blandt de første til at høre nærmere, hvis du sender en mail til anne@annefranch.dk og giver mig lov til at sende dig mit nyhedsbrev..

Undervisning under corona.

Går du derhjemme og polstrer et møbel, eller vil du gerne igang med det, så tilbyder jeg online konsultation, hvor jeg underviser og vejlieder dig i dit polstrer-projekt. 
Jeg sender også gerne de værktøjer og materialer, som vi sammen finder ud af,  at du har brug for til dit projekt.

30 minutters undervisning koster 495kr. som indbetales til mobilpay 32550 inden vi starter.

 

Kontakt mig på 2864 0997.

Venlig hilsen Anne 

Helsingørsgade 10, 3400 Hillerød - tlf.: 2864 0997 (telefontid tirsdag til fredag 10-12.00), anne@annefranch.dk. Cvr. 32496970. Åbent tirs-lørdag efter aftale.