Ompolstret londonsofa i William Morris stof.

En londonsofa kender de fleste. Den er lille og fiks og man sidder ofte godt i den (ellers kan møbelpolstreren hjælpe med det). Mange af dem har dog et slidt betræk som skæmmer indtrykket af indtrykket af den hyggelige stue..... men det er der heldigvis råd for. Som fx. denne fine sofa på fotoet, her har en af mine kunder taget kontakt til mig i Hillerød og bestemt sig for at sofaen skulle sættes i stand af mig. Der skulle monteres stoffet fra William Morris "Strawberry Thief"🍓🕊️ Der er altid mere tænke-arbejde i at ompolstre et møbel med et stort mønster som dette, end et ensfarvet stykke stof. Det er derfor også ekstra dejligt at se, når mønsterligningen går op med sofaen og det hele hænger smukt sammen 🙏


Mange har set den fantastiske William Morris udstilling der var på Nivågaards museum, og de søger nu et sted hvor man kan købe stofferne og evt. få ompolstret sin stol eller sofa i det. Begge dele kan jeg hjælpe med. Du kan se et udvalg af stofferne her på min hjemmeside. Eller du kan komme ned til mig i Håndværk&Design i Helsingørsgade 10, 3400 Hillerød og se kollektionen af de smukke møbelstoffer. Bor du langt væk, så sender jeg gerne stoffet til dig på bestilling på Tel. 2864 0997.


Vil du også gerne have dit møbel ompolstret af mig, så er du velkommen til at sende mig fotos til min mail anne@annefranch.dk, så giver jeg gerne et gratis og uforpligtende overslag på en ompolstring af dit møbel.


Venlig hilsen Møbelpolstrer Anne Franch

77 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle