Ompolstring af Wegners Bamsestol


Wegners Bamsestol EFTER - FØR og UNDER! Nogle gange er det skidt før det bliver godt. Denne skønne Bamsestol var tidligere blevet ompolstret på mangelfuld vis.. fx manglede de vigtige indsyninger som er kendetegnet som designdetaljer i rygpolstringen på en Bamsestol. I sådan et tilfælde er det dejligt at kunne rette op på tidligere fejl og bruge sin faglighed som møbelpolstrer. Det er altid spændende at afmontere stoffet på en stol, hvordan er stolens stand under stoffet? Er der rester af gammelt stof fra tidligere ompolstringer? Det var der her! Det oprindelige mørkegrønne stof sad stadig under den tidligere polstring. Det var helt tilbage fra den tid hvor det stof som nu hedder Hallingdal fra Kvadrat hed Cortil. Og i dag forbinder man nok mest Cortil med de klassiske tern på hynderne til Børge Mogensens tremmesofa. For at binde en sløjfe på alt dette så har jeg nu polstret Bamsen med Hallingdal i den flotte blå farve..... alle gode gange tre!, kan man sige. Det er samme type stof som stolen er polstret med hver gang igennem tiderne. Og nu, efter en omfattende ompolstring, er det dejligt at kunne sætte prikken over i'et ved at rense og polere træværket op så det hele fremtræder flot og nyistandsat.

#møbeldesign #møbelpolstring #Møbelpolstrer #Faglært #håndværk #håndlavet #cotil #designersguild #bamsestol #HansJWegner #Wegner #furniture #stol #NytLivTilGamleMøbler #Nytlivtilgamlemøbler #textiles #danish #danskdesign #dejligtjob #interiør #bolighjælp #Blå #wegnerchair #Nyistandsat #retro #polering #genbrug #førogefter

410 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle