Se Hans J. Wegners smukke møbler i proces her på mit lille Tour de pp møbler.


I går var jeg på pp møbler sammen med en masse andre Møbelpolstrere, Sadelmagere og Tapetserere. Vi er alle Laugsmestre i Sadelmager og Tapetsererlauget. Vi var på rundvisning hos pp møbler her i Allerød. En møbelfabrik hvor kvalitet og håndværk er i højsædet. Stedet hvor Wegners ikoniske Bamsestol bliver lavet. Og Cirkelstolen og Flaglinestolen og Y-stolen og Jakkens hvile og - og - og - og...... her finder man mange lækkerier for en møbelpolstrer som mig og andre møbeldesign interesserede.

Jeg tog fotos fra forskellige steder på fabrikken, der faktisk fungerer som et stort værksted hvor håndværet er 1. priotekt. Det er jo en fornøjelse!

Flaglinestolen pp225 af Hans J. Wegner er designet i 1950 (pp står for Pedersen og Pedersen). Ideen til stolen opstod da Wegner var på standen med sin familie. Der gravede han sig et hul i sandet, hvor han kunne sidde og stadig holde øje med børnene i vandet.

Denne her stol står øverst på min ønskeliste!

Træ, træ, træ

Det er helt som i et savværk at træde ind i pp møblers lager.

Knudetræ

Træet formbøjes og træ i proces!

Kaptajn stolen

Her ser ligger ryggen til Kaptajnstolen pp62/pp52 i proces. Stolen er designet af Wegner i 1975.

Samleværkstedet Stedet hvor al magien sker møblerne bliver samlet, finpudset og klar til at forlade stedet.

Bamsestolen

Når man siger Wegner kommer man ikke udenom den ikoniske Bamsestol pp19. Her kan du se den i proces på møbelpolstrer værkstedet hos pp møbler. Stolen er designet af Wegner i 1951.

Jakkens Hvile

Her ligger ryggen til Jakkens Hvile pp66/pp56 i lag.

Cirkelstolen

Cirkelstolen pp130 er designet af Wegner i 1986

I skøn forening

Bagerst: gyngestol pp124 år 1984 og Bamsestolen pp19 år 1950. Midt: The Chair pp503 år 1950 (en med fletsæde og en med læderpolstring) , Kinastolen pp66/pp56 år 1945/1989, Chair pp201 år 1969, Forrest: Chair pp68 år 1987

Jeg håber, at du har nydt min lille online rundvisning på PP Møbler. Giv gerne en kommentar tak :-)

#ppmøbler #flaglinestolen #håndværk #kvaliteten #HansJWegner #Træ #Kaptajnstolen #pp62 #pp52 #Bamsestol #PP19 #PapaBearChair #TheChair #Kinastolen #onsdagsmøde #møbeldesign

146 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle