Se det super dejlige stof fra William Morris som jeg forhandler.


Vidste du at jeg forhandler William Morris møbelstof her på møbelpolstrings-værkstedet her i Allerød? Som Møbelpolstrer og Tekstilformidler elsker jeg smukke testiler og møbelstofferne fra William Morris er bestemt ikke nogen undtagelse. På min hjemmesiden skal du se en hel del af stofferne. Hvis du får lyst til at se flere og komme ned på mit møbelpolstrings-værksted og se og røre, så er du meget velkommen til at kigge forbi, vi holder åbent efter aftale. William Morris var fremgangsmand for Arts & Crafts bevægelsen i slutningen af 1800 tallets England. Her gik man imod den dårlige kvalitet som den nye industrialiering stod for. Kvalitet, håndværk kunst og detaljen var i hovedsædet. Noget som jeg som møbelpolstrer kun kan nikke genkendende til. William Morris var en multi-kunstner der bl.a. lavede disse meget smukke boligtekstiler og tapeter. Se alt jeg har lagt på hjemmesiden her

#møbelpolstring #møbelpolstrer #møbelpolstringsværksted #williammorris #artsandcraft #tesktilformidler #møbelstoffer #allerød #nordsjælland #england #kvalitet #håndværk #kunst #detaljen

1,584 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle