Møbelstof og miljøet.


Når du vælger møbelstof til dit møbel betaler det sig at vælge god kvalitet......Du vil jo gerne have noget som holder sig flot i mange år ikke?

I dag vil jeg gerne slå et slag for møbelstof af uld. Uld er naturens eget miljøvenlige, biologisk nedbrydelige luksusprodukt. Vidste du at møbelstof af uld er meget velegnet til møbelpolstring? Uldens naturlige og unikke egenskaber sikrer dig et kvalitetsstof, som er åndbart og behageligt at sidde på og har gode antistatiske og brandhæmmende egenskaber. Flere facts om møbelstof af uld, vidste du også at uld: ·Er naturligt smudsafvisende, hvilket gør stoffet let at vedligeholde? ·Er et slidstærkt produkt, som bliver ved med at se flot ud i hele dets levetid i væsentlig højere grad end mange andre materialer? ·Er antistatisk og tiltrækker tørt snavs i mindre grad, end andre stoffer gør? ·Absorberer væsker langsomt, så hvis du spilder noget på dit møbel trænger væsken ikke let ind i stoffet? ·Er brandhæmmende og bryder ikke i brand, hvis du taber en glød, en cigaret eller en tændstik, ilden går ud og pletten kan fjernes ved let børstning? ·Kan absorbere fugt, med mere end 35% af sin egen vægt, og stadig føles tør og behagelig at sidde på. Uld absorberer fugt, når du er varm og giver dig ekstra varme, når du er kold. Og at uld derfor giver dig en rigtig god siddekomfort?

I butikken har jeg et meget stort udvalg af møbelstof lavet af uld. De er alle af høj kvalitet og har forskellige udtryk. Her er meget inspiration at hente. Husk du er altid velkommen til at låne kollektionsprøver med hjem efter en snak i butikken.

En del af uldstofferne har miljømærket "Blomsten" og fx. uldstoffet Gaja fra GABRIEL er lavet af genbrugsuld og mærket med både Cradle to Cradle, Blomsten og Oekotex standard 100 mærket. Du kan se en lille tegnefilm herover som viser livscyklussen for Cradle to Cradle og egenskaberne for uld.

Hav en dejlig søndag.

#Cradletocradle #C2C #Gaja #Gabriel #Møbelstof #Uld #Bæredygtighed #Blomsten #Oekotex #Møbelpolstring

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle