"KRAM" det nye skud på stammen.


Skud på Stammen® er et spændende samarbejde på KTS, hvor nyuddannede møbelsnedkere, snedkerelever og møbelpolstrere i tæt parløb med en række af landets toneangivende danske designere på fire uger fremstiller en prototype på et møbel.

Kram er temaet i årets Skud på Stammen®. Begrebet associerer både til det, der er godt lavet, er gedigent, virker optimalt og det henleder tankerne til det medmenneskelige, omsorgsfulde og endda kærlige kram. Desuden har designerne fået et benspænd: Møblet skal udformes i svensk kalmarfyr. Èn planke har de fået at gøre godt med.

De færdige møbler og fotos af processen udstilles i år på Kunstmuseet Trapholt og i Kgs. Bryghus (Kongernes Lapidarium) Frederiksholms Kanal 29 i København.

Du kan læse mere om Skud på Stammen® og udstillingerne her http://skudpaastammen.dk/


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle