Helsingørsgade 10, 3400 Hillerød - tlf.: 2864 0997, anne@annefranch.dk. Cvr. 32496970. Åbent tirs-lørdag efter aftale. 

May 16, 2020

Se den fineste lille lænestol fra 1950erne, som jeg har polstret med møbelstof fra Morris&Co. Willam Morris stoffets print "Lodden" er designet i 1883 i den tid der i England blev kaldt Arts and Craft, i Danmark kaldet Skønvirke. Det var en tid hvor der blev sat fokus...

March 12, 2020

Herunder finder du den fine artikel fra Hillerød Posten 11/3-2020. Her kan du læse om hvad der sker i Håndværk og Design i Helsingørsgade 10, 3400 Hillerød. Pga. risiko for coronasmitte har vi dog valgt at udskyde den omtalte åbningsfest.

August 23, 2019

Her kan du læse om nogle af de tanker Syltedronningen og jeg har haft omkring ompolstring af en dejlig gammel lænestol i William Morris stof. Det er vores fælles passion "det gode gamle håndværk" som skinner stærkt igennem her.
Artikel fra Frederiksborg Amts avis 27/7-...

May 29, 2019

Wegners Bamsestol EFTER - FØR og UNDER! Nogle gange er det skidt før det bliver godt. Denne skønne Bamsestol var tidligere blevet ompolstret på mangelfuld vis.. fx manglede de vigtige indsyninger som er kendetegnet som designdetaljer i rygpolstringen på en Bamsestol. I...

April 11, 2019

I går var jeg på pp møbler sammen med en masse andre Møbelpolstrere, Sadelmagere og Tapetserere. Vi er alle Laugsmestre i Sadelmager og Tapetsererlauget.
Vi var på rundvisning hos pp møbler her i Allerød. En møbelfabrik hvor kvalitet og håndværk er i højsædet. Stedet h...

April 6, 2019

Vidste du at jeg forhandler William Morris møbelstof her på møbelpolstrings-værkstedet her i Allerød? Som Møbelpolstrer og Tekstilformidler elsker jeg smukke testiler og møbelstofferne fra William Morris er bestemt ikke nogen undtagelse. På min hjemmesiden skal du se e...

April 3, 2019

Her har vi ompolstret Duna 02 by Arper. Det nye stof er Tinta på stole-kroppen  og Hallingdal65 på stolesædet begge stoffer er fra Kvadrat og forhandles her på værkstedet. Tinta er pt. på udsalg så giv gerne lyd hvis du er på jagt efter lækkert møbelstof.

MEN det e...

March 14, 2019

Designerstuen har skrevet en artikel, hvor de roser min møbelpolstring på alt fra sofaer til lænestole. Artiklen hedder "Personlig møbelpolstring med Anne Franch" og viser nogle af mine flotte billeder af forskellige polstringer.

Please reload

Nyeste
Please reload

Søg Via Tags
Please reload